Menu

E pa zaista je pala lažna „konkurencija“!

E pa zaista je pala lažna „konkurencija“, ali nismo znali da baš toliko nisko! 😊👌

Pa da podelimo i sa vama javno, da još neke stvari budu jasnije!

Pre nekih 4-5 dana sasvim slučajno dobijamo privatnu poruku na FaceBook-u sa screen shoot-om(slike u prilogu). Naša „konkurencijica“ je otišla toliko daleko, da joj smeta što ljudi lajkuju naše slike i objave na FB. 😂 Jel treba dalje da komentarišemo…ili vam je sve jasno?!

A još kada dodamo da smo se skoro skroz povukli sa objavama, slike naših ugradnji skoro da više i ne objavljujemo…onda dolazimo do totalnog apsurda i kompleksa!
Imate sve dokumentovano na slikama, pa sami sudite.

Mi ćemo samo dodati da je dotični nakon naših ugradnji i objava na FB nakon ugradnje zvao naše mušterije i/ili slao poruke, maltretirao i pričao standardne njegove kliše priče kako su se zeznuli jer su ugradili Kineske uređaje. Tužno! I zato je to još jedan od razloga zašto više ne objavljujemo slike naših ugradnji, da bi poštedeli naše mušterije ovakvih gluposti!

Da se razumemo, mi nemamo problem i da radimo sa Kineskim antiradarima! Danas je sve Kinesko(Iphone npr.) i toliko su uznapredovali u svim sverama, da iskreno očekujemo da uskoro i dobri Kineski antiradari se pojave. Ali ih za sada nema, da su DOBRI. Ima ih, ali se nisu pokazali kao dobri, a to naša lažna „konkurencijica“ vrlo dobro zna! Mi zato radimo sa Mađarskim KIYO uređajima koji su se pokazali odličnim! A kada dodamo još i odnos cene i kvaliteta, onda kažemo da nema boljih!
I još jednom ćemo napomenuti što smo već bili objavili, da na zvaničnom Genevo sajtu možete naći po skupljoj ceni naše KIYO uređaje! Evo još jednom linka:
https://www.genevo.com/en/genevo-ff/

A cela priča oko kopija Genevo uređaja sa našim originalnim KIYO uređajima, koja je već pisana je na sledećem linku:
Kopije Genevo uređaja sa originalnim KIYO uređajima

Ako i dalje imate slučajno bilo kakvu sumnju da su naši uređaji Kineski i da ne rade svoj posao, obratite pažnju na broj odrađenih vozila u našim servisima, a samim tim i broj zadovljnih mušterija.

Kupujte i ugrađujte samo na proverenim mestima, i tamo gde nema laži, problema, kompleksa, smaranja…

ANTIRADAR SRBIJA
+381 63/813-4649