Menu

KIYO antilaseri i Novi Audi modeli sa radarskim antenama u prednjoj masci

KIYO jammer i Nova Audi vozila sa radarskim antenama

KIYO fabrika čiji smo mi jedini ovlašćeni uvoznici za sve KIYO uređaje, stalno radi na unapređenju i usavršavanju svojih tehnologija.
Svi novi Audi modeli su zadali dosta problema za SVE jammere sa svojim prednjim radarskim antenama!

KIYO jammer


Na test smo uzeli KIYO D, Laser Interceptor, Blinder, AL Priority i neke Kineske jammere, i svaku marku jammera instalirali na novi Audi Q8. Rezultati testa su bili zapanjujući da ni jedan jammer nije mogao da radi kako treba, jer su radarske antene na Audi-ju blokirale njihov rad.


1. KIYO D je samo pištao, bez mogućnosti da ne pišti. Pa nije ni imalo svrhu dalje testirati.

2. Laser Interceptor uopšte ne radi! Ne daje nikakve znake, a kada se puca sa Policijskim radarom uopše ne reaguje i može da se izmeri brzina bez problema!

3. Blinder takođe pišti. Povremeno pišti, povremeno ne pišti, ali ne radi na Policijskom radaru i može da se izmeri brzina.

4. AL Priority je samo pištao, bez mogućnosti da ne pišti. Pa nije ni imalo svrhu dalje testirati.

5. Kineski nisu pištali, ali nisu ni radili i mogla je da se izmeri brzina.

KIYO jammeri


E sada testirali smo još jedne, ali nećemo otkrivati tajnu koje(zbog konkurencije), pošto su savršeno radili i radarske antene na Audi-ju nisu ni malo smetale! Imamo ih na stanju i naše mušterije će biti zadovoljne!

KIYO jammeri


Pošto smo napisali da KIYO radi na unapređenju i usavršavanju svojih tehnologija, tako je i ovaj put! Napravljeni su potpuno NOVI uređaji koji imaju mnogo veću moć delovanja, i dalje su ostali sa malim dimenzijama u odnosu na sve konkurentske jammere ali su mnogo bolji i efikasniji od konkurentskih! Na slici su providni jammeri(da se vidi unutrašnjost elektronike) i crni redovni jammeri koji se ugrađuju na vozila. Konstantno se radi na inovacijama i poboljšanju efikasnosti u KIYO fabrici u Mađarskoj. Zato i jesmo njihovi ovlašćeni uvoznici za Srbiju, BIH, Crnu Goru!

KIYO antilaseri


Antiradar Srbija

+381 63/813-4649