Menu

Radar detektori NEOLINE = RADENSO = GENEVO = KOREJA

Radar detektori NEOLINE = RADENSO = GENEVO = KOREJA

Sve 3 marke radar detektora se proizvode u KOREJI!!!
Proizvodi ih samo jedna fabrika!
Nakon završene proizvodnje u zavisnosti od tržišta jedan te isti prozivod dobija 3 različita imena(za sada samo tri)!
NEOLINE=Rusija
RADENSO=Amerika i Kanada
GENEVO=Evropa
Ima čak i posebno Bugarska verzija STELTH RG koju smo takođe testirali ali se nije pokazala kao dobra za naše tržište, dok u Bugarskoj radi savršeno. Ista radarska antena(kao na Genevo, Radenso, Neoline) ali koja ne radi dobro na uređaje Ramer10 i Dual Red Flex.

E sada jako bitno!
Pošto postoji kao što već znate čovek iz Novosadske toplane koji je naša „ljuta konkurencija“ i koji se puno posvetio našem radu i kontramarketingu za nas, gde stalno piše da radimo sa Koreansko, Kinesko, Mađarskim uređajima, i proziva nas non stop, maltretira naše mušterije pozivima i porukama, nekako smo osetili potrebu da po ko zna koji put ljudima otvorimo oči i kažemo samo ISTINU! Istinu bez LAŽI kojih je dotični iz Novosadske toplane prepun!
Pokazali smo već i dokazali:

Genevo = KIYO

…da su antilaseri Genevo u stvari naša marka antilasera KIYO koju mi zastupamo! Dok Slobodan i dalje piše da mi radimo sa Koreansko, Kinesko, Mađarskim uređajima. Pa onda ne razumemo sa čime on radi??? Jer vas opet laže da su njegovi uređaji iz EU i vi svi to plaćate po MNOGO skupljim cenama nego što bi trebalo!

Da se vratimo sada na priču radar detektora od jedne iste fabrike sa tri različita imena.
Pošto nam je zadovoljstvo naših mušterija na prvom mestu, uzeli smo i testirali sve radar detektore koje smo iznad spomenuli(Genevo, Radenso, Neoline, Stelth RG). Testirali smo ih na radarima Dual Red Flex i Ramer10, koji su najviše zastupljeni kod nas i regionu. Svi su pokazali ISTE rezultate osim Bugarskog radar detektora koji se nije pokazao nikako na ova dva radara.
Pošto smo uvek surovo iskreni, sva tri radar detektora(pošto se radi o istom uređaju sa 3 različita imena) su izuzetno dobra i imaju veliku daljinu detekcije Dopler radara.
Znači javno priznajemo da su Genevo uređaji koje zastupa naša „ljuta konkurencija“ zaista odlični! Ali su PRESKUPI! 😊
I zato smo mi odlučili da zastupamo Ruski Neoline radar detektor koji će biti DUPLO jeftiniji od istog Genevo uređaja! Da dobro ste čuli DUPLO jeftiniji! 😉 Kao što možete da vidite na slikama, redovna prodajna cena za Genevo radar detektor je 1.200eur dok će naša prodajna cena za Neoline biti 600eur.
Jer zadovoljstvo mušterija je najbitnije!

I zato ne nasedajte više na laži naše konkurencije jer više ne znamo jel ima bilo šta istinito da vam kažu!
Što se tiče radar detektora radimo i mi i oni sa Korejskim uređajima i tu je kraj svake priče(osim što mi radimo i Escort koji je Američko-Kanadska firma). Korejski jer najjača firma koja proizovdi dobre radar detektore se nalazi zamislite u Koreji. 😊 A ne u EU kako naša lažljiva konkurencija vama tvrdi i duboko vam zavire u vaš džep!

Dakle uskoro počinjemo da radimo sa KOREJSKIM radar detektorima koji nose naziv Neoline(i da olakšamo konkurenciji) koja radi sa KOREJSKIM Genevo uređajima!

Vaš jedini pravi i ISTINIT
ANTIRADAR SRBIJA
+381 63/813-4649